Cute-Bee-Necklace-Fine-Jewelry-Silver-Gold-Color-Hollow-Honey-Bee-Statement-Animal-Pendants-Necklace-for

A nemesacél ékszerek népszerűsége megállíthatatlanul növekszik mind a férfiak, mind a nők körében.
Mindkét nem esetében annyira népszerűvé vált, hogy szinte minden ékszer kategóriában jelen van, a stílusválaszték pedig egyre szélesebb és kifinomultabb. A kezdeti robusztus, markáns kivitelezésű, főképp férfiaknak szánt gyűrűk és karkötők mellett már megjelentek a finom kidolgozású, könnyed, nőies darabok is. Már nem csak a klasszikus ezüstös-acél színben kapható, hanem tartós arany, rozé arany, illetve más bevonatokkal is elérhetőek.

Wholesale Costume Steel Hollow Bangle Jewelry Supplies
A nemesacél népszerűsége az idő előrehaladtával valószínűleg tovább fog növekedni. A fém magas korrózióállósága, megfizethetősége és alacsony karbantartási tulajdonságai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy korunk egyik legnépszerűbb ékszer-alapanyagává váljon. A divatos, egyre fejlettebb és kifinomultabb megmunkálási lehetőségeknek köszönhetően mindkét nem számára népszerű választás a nemesacél ékszer,  ahogy a kis- és nagykereskedők körében is egyre kedveltebb.

“A nemesacél olyan, mint az új ezüst” – írta Mary Elizabeth Glosup, az All About Accessories ékszerüzlet üzletvezetője a Proud Pearls 2018 márciusában írt blogbejegyzésében.
„Ha valami tartós ékszerre vágyik, úgy, hogy nem kell aggódnia a polírozás miatt, olyanra, amit a kertben vagy a zuhany alatt viselhet, de nem zavarja a tény, hogy bár ezüstnek néz ki, nem tartozik a nemesfémek közé, az ára annak töredéke, akkor Önnek a nemesacél az új ezüst. ”

Nemcsak a hétköznapi emberek nagy kedvence lett, de a sztárok is szívesen viselnek stílusos acél ékszereket.

Kaia Gerbernek például szuperül áll ez a nemesacél, arannyal bevont karika fülbevaló.

Kattints ide, és nézegess divatos nemesacél ékszereket

kaia