rgold2

Ha eddig azt gondoltad, hogy a nemesacél ékszer csak a férfiaknak és tiniknek való, ideje ránézned erre a szuper nyaklánc kollekcióra.

A nemesacél előnyös tulajdonságai széles körben ismertek, de ennek a kemény fémnek a hallatán, sokan még mindig csak a piercingekre, illetve a masszív, nehéz, férfias ékszerekre asszociálnak. Tény és való, hogy a férfi ékszerek egyik kedvelt alapanyaga, de az elmúlt években sokat fejlődött a nemesacél ékszeripari felhasználása.

Ez azt jelenti, hogy dinamikusan bővül és színesedik a választék. Egyre divatosabb és kifinomultabb ékszerek készülnek ebből a sokoldalú fémötvözetből.
Vékony, nőies láncok, szépen kidolgozott medálokkal és charmokkal, kristály és gyöngy díszítéssel, amelyek már arany és rozé arany színben is elérhetőek.

 

silver2

A nemesacél ékszerek esetében az aranyozás rendkívül ellenálló, a bevonat nélküli darabok pedig akár egy életen át viselhetőek. Az orvosi fém nyakláncok és ékszerek további előnye, hogy nem okoznak allergiát, nem szakadnak el, tehát minőségük kiváló, ugyanakkor áruk megfizethető.

Érdemes többféle stílusban és színben is beszerezni őket, hogy minden alkalomra legyen egy szép nyakláncunk. Kiegészíthetjük egy hozzá illő karlánccal vagy fülbevalóval, de választhatunk szettet is, így biztos, hogy ékszereink harmonizálnak majd egymással.

Ne tévesszen hát meg a kedvező ár, bizony egy minőségi alapanyagról van szó, ami egyre közkedveltebb és divatosabb az ékszerek szerelmesei között.

Szerezz be te is egy mutatós nemesacél nyakláncot és viseld akár egy életen át!