lávakő

Az ásvány ékszerek és a természetes alapanyagok kedvelőinek nagy kedvence a lávakő.

A lávakő jellegzetesen lyukacsos felületű kő, amely a vulkáni tevékenység során jön létre. Fekete vagy világosabb színű lehet, a színét a kitörő láva összetétele határozza meg. Felhasználási területei közé tartozik az ékszeripar, az építőipar, valamint a masszázs és az aromaterápia. A lávakő a skorpió és a bak jegyben születettek különleges köve, jótékony hatásaikat ők erősebben érezhetik.

lava1

A lávakő pozitív hatásai közé tartozik a viselője önbecsülésének fokozása, a kifejezőkészség támogatása, az érzelmek nyugtatása, a biztonságérzet erősítése, a belső erőtartalékok aktiválása, a kreativitás kiteljesedésének segítése, a pszichés támadások elleni védelem, valamint a test egyensúlyának megőrzése. Testi hatásai között szerepelnek az idegrendszer nyugtatása, az izmok lazítása, a fertőtlenítő és tisztító hatások, a vérkeringés serkentése, az ínak erősítése, a kötőszövet regenerálódásának elősegítése, valamint a libidó és a termékenység növelése.

BR-545_1Válassz lávaköves karkötőnk közül kedvedre!

A lávakövet viselhetjük ékszerként vagy célzottan a test egyes részein. Alkalmazhatjuk normál hőmérsékleten vagy felhevítve is. A lávakő tisztítását és feltöltését folyó vízzel, a Nap vagy a Hold energiájával lehet elvégezni. Az ásványok hatása nem helyettesíti a hagyományos orvosi ellátást.